tirsdag den 11. juni 2019

Bog nr. 10 - Den hemmelige datter

Her er den bog, som jeg dristede mig til at låne sidste uge. Jeg blev færdig med den efter ret få dage. Jeg trængte bare sådan til at læse lidt skønlitteratur.
Jeg har haft den stående på min huskeliste i ret mange måneder. Jeg tror, jeg så en anbefaling af den i et dameblad engang.

Bogen er god - og den er rigtig fin i beskrivelserne af, hvordan kulturforskelle kan præge ens liv. På både godt og skidt. Jeg savnede dog en lidt dybere karakteristik af hovedpersonerne. Det blev lidt for overfladisk for mange af karaktererne og nogle virkede mere som fyld i bogen.

Jeg tænker, at det er en god feriebog. Hvor man ikke skal koncentrere sig så meget. Den er letlæst og sproget flyder fint. Jeg fik voldsomt lyst til indisk mad, da jeg læste den. Der er nemlig en del indiske referencer i teksten - også til retter. Jeg opdagede desværre først til slut, at der var en ordfortegnelse bagerst i bogen. 2 kommentarer:

 1. Tak for anbefaling, elsker at høre om bøger jeg ikke kender.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Rikke - jeg håber, at få flere anbefalinger på bloggen efter sommerferien. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...