onsdag den 24. april 2019

Behagelige søndage...

REKLAME*
Jeg vidste faktisk ikke, at Hunkemöller havde en webshop, før jeg blev kontaktet i forbindelse med dette indlæg. Og helt ærligt, de har jo et kæmpe udvalg på deres side. Og det er ikke kun bh'er og trusser, men også sportstøj, nattøj, badetøj og det lidt mere frække undertøj.

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke er fast kunde i deres butikker. Det til trods for, at der ligger én ganske tæt på min bopæl. Jeg har tidligere haft to bh'er fra Hunkemöller. Den ene sled jeg op, mens den anden aldrig rigtig kom til at passe mig. Jeg er yderst kræsen med lige præcis bh'er og derfor køber jeg dem aldrig på nettet. Jeg foretrækker en butik, hvor jeg er tryg ved at personalet kan hjælpe mig.


Jeg blev dog ret imponeret over de varer, jeg fik tilsendt. Det var ikke bh'er, men et par trusser, et par pyjamas bukser og en top. Det hele kom i en virkelig fin æske. Trusserne er virkelig bløde, uden sømme og med mikro-fiber. Jeg er ret sikker på, at jeg kommer til at købe nogle flere på deres hjemmeside.
Og så elsker jeg at sove i nattøj. Selv om sommeren sover jeg i en top og trusser. Jeg ved ikke noget bedre end at stå op en doven søndag morgen og rende rundt i nattøj (eller lounge-tøj, som det fint bliver kaldt nogle steder) hele formiddagen, mens jeg læser, drikker kaffe og hører lidt radio. 
Derfor er jeg også blevet virkelig glad for de tilsendte pyjamasbukser fra Hunkemöller. De er dejlig tynde i stoffet og sådan lidt glatte. Jeg er jo heller ikke så høj, så det er rart med lige præcis den afslutning disse bukser har. Så gør det ikke noget, de er lidt for lange. Og så er jeg bare vild med farverne og mønstret. 

Jeg havde dem på hele påsken herhjemme. Det var helt perfekt at hoppe i bukserne, når jeg stod op. Og mens man tusser rundt og laver morgenmad og kaffe er det dejligt, at man kan krybe i et par lange bukser. Den matchende top har jeg sovet med flere nætter og det gode ved den er, at blonden ikke kradser.  
Med i pakken var også et par sokker med 'dutter' under. I det blødeste fleece. De er lige vel varme nu, men jeg glæder mig til at bruge dem til efteråret.*Dette indlæg er lavet i samarbejde med Hunkemöller. Jeg har fået tilsendt de omtalte produkter fra Hunkemöller, men alle holdninger og ord i indlægget om dem er helt min egen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...