onsdag den 30. januar 2019

Lidt om de sidste dage

Først: tusind tak for alle jeres input til mit indlæg om app til at blogge. Jeg har før haft WordPress og er tilfreds med Blogger, så det bliver ikke aktuelt at skifte. Jeg kryber højst sandsynligt til korset og betaler for en rigtig god app, så jeg kan styre det meste fra mobilen.

Jeg har haft nogle travle dage, men håber at få styr på alle løse ender i weekenden. For dagen i dag begyndte med, at at vi sov for længe. Vores radiostyrede vækkeur strejkede simpelthen og jeg blev vækket af den yngste søn kl. 7. Heldigvis uden større panik da han først skulle møde kl. 9 og jeg har flex-tid.

Jeg har været lagt ned af migræne hovedpine de sidste to dage.Det er temmelig øv. Især fordi det skubber hele planlægningen af opgaver. I dag går det væsentlig bedre. Det er godt, for jeg får kusinen + hendes kæreste til middag

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. @Rikke - ja, det er noget skidt med ondt i knolden. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Øv - håber den holder sig på afstand! Jeg har kun hovedpine de par gange om året, når jeg har massivemassive tømmermænd, og det er simpelthen rædsomt :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - de seneste år har jeg desværre hovedpine mindst en gang om måneden. Det er så træls. Så hellere tømmermænd - så var den første del i hvert fald sjov, haha. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...