mandag den 7. januar 2019

Bog nr. 1 - Kvinden mellem os

Så er bog-året for 2019 skudt i gang. Jeg har brugt ferien og weekenden til at læse "Kvinden mellem os".

Jeg burde nok ikke have læst den så tæt på Den sidste Mrs. Parrish. For de mindede lidt om hinanden. Og så alligevel ikke.
"Kvinden mellem os" er en bog med mange overraskelser. Det er stort set umuligt at gætte hele bogens (mange) plot. Jeg gættede det første ret hurtigt, men blev dog overrasket et par gange til, inden jeg nåede slutnngen. En god psykologisk thriller, som jeg godt kan anbefale.


Den eneste beklagelse jeg har over bogen er dens oversættelse. Oversætteren havde ikke sat et eneste komma i teksten. Kun de kommaer fra den originale tekst var med. Det irriterer mit øje helt vildt. Skulle jeg vælge om, så havde jeg læst den på originalsproget (engelsk).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...