fredag den 1. februar 2019

En begivenhedsrig uge

Denne uge har været rig på oplevelser og gode stunder. 

Altså ud over at jeg fik krydset et par ting af 'to-do listen', som jo altid er dejligt. 

Vi havde en rigtig hyggelig aften med hverdags-gæsterne. Jeg lavede en ny gryderet, som var virkelig god. 

Desuden var det ugen, hvor jeg fik min (længe ventede) karakter for sidste prøve. Det blev til et 10-tal og jeg er virkelig stolt af mig selv. Jeg er ikke kommet sovende til det. Forude venter så afgangs-projektet, som bliver et langt og sejt træk. 

Det var også i denne uge, at min ældste søn fik sit kørekort. Han kan derfor glæde sig til de næste 5 måneder, hvor han kan køre med 'os voksne' ved sin side. Han var selvfølgelig meget lettet over at bestå prøven, men han var virkelig også klar til det.

Jeg har også formået at holde liv i en julestjerne i to måneder. Det er ret store sager hjemme hos mig.
Sidst men ikke mindst, så fik jeg købt en app til bloggen og jeg glæder mig til at prøve den af. 

I næste uge får vi nye PC’ere på job og jeg skal til møder og workshops. Der er fart over feltet, samtidig med at nedtællingen til skiferien er begyndt. Inden da er det endelig blevet weekend og jeg nyder en stille aften på sofaen. God fredag aften derude...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...