mandag den 17. september 2018

Kommentarer kan være svært

I er et par stykker, som har skrevet til mig omkring kommentarer på bloggen. Åbenbart har der været et 'udfald', så kommentarer ikke kom igennem. 

Det skyldes ikke noget, som jeg har gjort eller ændret. Desværre er det heller ikke første gang, jeg støder på problemet. Og jeg kan heller ikke genfinde det, som I har skrevet.

Platformen jeg bruger til min blog er 'Blogger'. Og for det meste er den rigtig god. Den kan have nedbrud, som oftest resulterer i, at der ikke kan kommenteres. Dog går det godt, hvis man bruger en Google konto som udgangspunkt. Det gør ikke alle - og det skal også være muligt at kommentere uden sådan én. 

Jeg har et par gange overvejet at skifte til Wordpress i stedet for Blogger. Det brugte jeg i tidernes morgen, da bloggen var knyttet op på Urban avisen. Jeg synes dog, det er en del teknisk. For jeg kan (for det meste) godt lide Blogger. Platformen kan ikke så meget, men det er fint til mit behov. 

Jeg beklager altså endnu engang, at der har været problemer med at kommentere. Jeg håber, at I ikke er skræmt helt væk fra at kommentere på andre indlæg.

Smiley på dæksel - en del af kunsten fra min yngstes skole


4 kommentarer:

 1. Ja, din platform driller også mig i ny og næ... Men så længe det kommer op at køre igen, så er alt godt! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - ja, det er desværre ikke noget jeg er herre over, så dejligt at du hænger i ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg tror godt, jeg kan kommentere. Hvis dette når frem, kan jeg ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - der er hul igennem ;-) det er heldigvis ikke en permanent tilstand med de drillerier. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...