tirsdag den 29. januar 2019

Jeg mangler en app!

I forlængelse af dette indlæg om mobilforbrug, så er jeg stødt på et lille problem. 

Eller - jeg har nogle irritationer vedrørende apps, som kan hjælpe med at lave blogindlæg. 

Jeg har længe kørt med et gratis program, som virkede ok. Det var helt basic og godt til mit behov. Jeg vil gerne skrive lidt på mobilen og sætte billeder ind i kladder. Jeg har også brug for en sjælden gang at udgive fra mobilen. 

De sidste par dage er min app gået helt kold. Jeg besluttede at slette den og hente den igen. Med det resultat at den ikke længere var gratis tilgængelig. 

Jeg har egentlig ikke noget imod at betale for en app, men så skal jeg også være sikker på, at den virker optimalt. Jeg bruger Blogger som platform og visse apps kan kun med den. 

Og hvem er bedre til at spørge om erfaringer på blog-apps end andre bloggere? Så har du kendskab til en god app til Blogger, så del gerne. Eller måske bruger du en app, som virker til alle slags blog-platforme? Jeg har Iphone, så app'en skal være kompatibel til Apple. Kom gerne med dit bedste bud!10 kommentarer:

 1. Altså... Jeg bruger simpelthen iPhonens egen 'Noter'. Den lille gule, som telefonen er født med. Det virker faktisk glimrende. Nogle gange skriver jeg fra en computer, men mest fra min telefon. Jeg skriver også løbende på visse indlæg inde på selve bloggen, som er kladde indtil det er udgivet - men jeg opererer jo med wordpress og ikke Blogger.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - men hvordan får du så teksten over i WP? På computer? Jeg vil gerne indsætte foto via en app, da jeg synes det er nemmere. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Jeg kopierer bare al indhold og sætter det ind i skabelonen. Så dejligt!

   Slet
  3. Jamen, måske jeg ikke er helt så teknisk, men du kopierer og hvor sætter du det så ind? Bruger du Safari og åbner bloggen derigennem?

   Slet
 2. Har du prøvet at skrive til dem der har lavet app'en? Nogle gange er den betalte version en ny version, og den gamle (gratis) version figurerer et usynligt sted i systemet. Jeg bruger ikke selv iPhone, så jeg ved det ikke præcis, men man kan i hvert fald ofte få minimum en begrundelse hvis man skriver og spørger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Konen - det er et godt tip. Jeg tror dog, at jeg vælger den 'lette' løsning og betaler for en god (ny) app. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg brugte Blogger appen (den fra google) indtil den hele tiden crashede - så bed jeg i det sure æble og købte appen blog-touch pro. Den koster 50 kr. tror jeg - og den virker rigtig godt. Man kan indsætte billeder, man (og links - det foretrækker jeg dog at gøre fra comp). Man kan udgive indlæg forsinket osv. Og så er den stabil. Så det er den jeg udgiver næsten alle indlæg fra :)
  kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - jeg brugte selv Blogger app i tidernes morgen og den var så irriterende til slut. Jeg tror, jeg kigger lidt på den du anbefaler. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg startede på Blogger, men havde alt for mange problemer med appen, så skiftede til Wordpress. Det er super nemt, og man kan overføre hele sin gamle blog med et snuptag!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Pia - jeg havde bloggen på WordPress før i tiden, men er glad for Blogger. Så vil nødig skifte tilbage. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...