tirsdag den 8. januar 2019

Jeg er begyndt at gå ture

Jeg har besluttet mig for, at bevæge mig mere i dette nye år. Og det har været ret heldigt, at vejret har været ok (dvs. ikke styrtregn) de sidste par dage. For det har givet mulighed for, at manden og jeg har gået en god lang tur (mere end 3 km. og mindst 45 min.).

Både lørdag, søndag og mandag har vi været ude. Jeg er realistisk nok til at se, at det ikke kommer til at forsætte hver dag. For når ungerne er hjemme, det regner eller jeg har andre aftaler, så kan det ikke rigtig lade sig gøre i den udstrækning. 

Jeg vil dog gerne prøve at komme ud (bare lidt) så mange dage som muligt. Det giver lidt luft og lidt bevægelse. Det trænger jeg til i disse dage. 
Plus de gode udsigter man kan få på tur i naturen.


4 kommentarer:

 1. Årh, det ville jeg også gerne, men der er alt for mange dårlige (og gode) undskyldninger, så det tør jeg ikke drømme om.
  Godt du gør det - vinterbader du egentlig stadig?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - nej, jeg bader ikke for tiden, fordi vi ikke har faciliteter til det. Vi skal gå for langt fra parkeringen og der er ikke mulighed for omklædning. Så vi begynder igen, når toiletterne bliver låst op igen (omkring marts/april). Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg er begyndt at konkurrere om antal skridt om dagen med min søn - lad os bare sige at han fører :P Men det får mig i hvert fald til at gå flere omveje ned til kaffemaskinen, parkere lidt længere væk, gå hen for at tale med folk i stedet for at skrive, osv. Og når det bliver liiiidt lysere om aftenen, får jeg måske også gået lidt mere med hunden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Line - Jeg gør det faktisk mest for at få lidt luft til hjernen - og selvfølgelig også fordi jeg ikke får rørt mig nok. Håber du får lidt flere skridt i benene :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...