fredag den 28. september 2018

September fraklip

Der har været lidt stille herinde denne uge. Jeg har haft virkelig travlt og været væk hjemmefra. Det er både arbejde, skole og livet generelt, der fylder. Og lige om lidt, så drøner jeg på en lille ferie. En bryllupsrejse, version 2.

Så nu kommer fraklippene fra denne måned. Det har været en lang måned, synes jeg. Og det trækker op til et koldt og blæsende efterår. Men september (som jo ikke er helt slut) har også været fin og der har været tid til hygge med familie og venner. 

I september har jeg måtte krybe i sko igen. Jeg har revnet et par bukser. Jeg har besøgt mit gamle hood. Og der har været slik, badeture, puslespil og kaffe. Plus hjemmelavede ingefær-shots - som måske bevirker til, at jeg endnu ikke har været syg.

Og indlægget slutter med den fine buket røde roser, som jeg fik af manden sidste fredag. Hav en dejlig weekend...


8 kommentarer:

 1. Skønne fraklip! ❤️ Ha' en rigtig god rejse!

  SvarSlet
 2. Ih, rigtig god ferie!! :-)

  PS : Hvis er (var) bukserne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Frue ❤️ Det var desværre mine bukser 😫 et favorit par. Kh Birgitte

   Slet
 3. Sikke et stort puslespil I er i gang med, det giver mig helt lyst til at finde vores puslespil frem. Dejlige billeder fra din september :-)
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - puslespil er så hyggeligt om efteråret :-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Pudsigt, jeg synes den er fløjet afsted :D Hyggelige klip ellers - sikke et puslespil!

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - ja, super hyggelig måned. kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...