tirsdag den 18. september 2018

Glimt fra en ret så fin weekend

Fredag fik jeg faktisk ros. Af hende hud-damen (hvis man kan kalde nogen det). Min gode vane med at drikke mere vand har givet resultater for min hud. Hydrationen er på 99%. Det er da ret flot.

Bagefter gik vi gennem Stræderne i stedet for Strøget. Et gammelt 'trick' som jeg kender fra da jeg arbejdede inde i city. Jeg arbejdede på et tidspunkt på et kontor lige over Café Kys i Læderstræde. Stræderne har hygge, små finurlige butikker og knap så mange turister, modsat Strøget. 

Her ligger også Bertels Salon, som er eksperter i cheesecake. Skal du til København en dag, så gå derind og få kage og kaffe*. Du vil ikke fortryde. Jo, måske kan det være svært at vælge hvilken kage, du skal smage. *(ingen spons, blot anbefaling).
Med kaffe og kage lyst stillet gik vi i Tivoli og så de allersidste blomster, inden de lukker for sommersæsonen. 
Lørdag gik med mandens fødselsdag. Lagkage og boller med varm kakao til. Helt traditionelt. Jeg lavede en virkelig lækker og flot (synes jeg selv) lagkage med lemon curd, Bastogne kiks og bærskum. Desværre glemte jeg at tage billeder af den. 

Til aftensmad fik vi en omgang take-away sushi fra vores lokale biks. Det er den bedste i området. Og heldigvis elsker både jeg og manden sushi.
Søndag var jeg med to veninder ude og spise brunch. Hold op det var lækkert og vejret var så godt. Vi gik en tur i skoven bagefter og fik snakket livet igennem. 

Så alt i alt en skøn weekend - sådan én der er dejlig at tænke tilbage på en helt almindelig tirsdag.


4 kommentarer:

 1. Jeg er frisk på en bytter!! Min weekend stank for vildt - og jeg havde endda fødselsdag!! Arghhh!!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - æv for den, håber du får revanche den kommende weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Svar
  1. Ja, de er syndigt gode ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...