søndag den 9. september 2018

Nødder og chili

Efteråret er her - og der er også rykket lidt efterårs specialiteter ind i mit køkken. Det første er nødder. Som jeg ikke selv spiser, da jeg er allergisk. Mine børn derimod elsker nødder og vi har købt de første valnødder og fundet nøddeknækkeren frem fra gemmerne. 
Det andet er chili. Vi kender en del mennesker, som har chili planter. Ja, vi har også nogle selv, men den har endnu ikke givet nogle frugter, da den står udenfor (og vi kom lidt sent i gang med dem). Så vi har nu fået første afkast fra min svigerfars plante og de er gode. Aromatiske uden at være alt for stærke. 


4 kommentarer:

 1. Ej, hvor har du fundet valnødder??
  Jeg var i - jeg ved ikke hvor mange - butikker i sidste uge, men nej, nej det var en julevare:-(
  Chilier = lækker:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - vi har en meget stor grønthandler i nabobyen, som havde dem. Og ifølge ungerne så er de rigtig gode ;-) vi køber dem i løs vægt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...