mandag den 10. september 2018

Når unge laver kunst

På min yngstes skole har de hvert år nogle 'luksus-uger'. dvs. at den almindelige undervisning er suspenderet og de laver forskellige emne-relaterede ting i stedet. Jeg havde noget lignende på min egen folkeskole. Denne gang var der forskellige værksteder i ugens løb og min yngste søn var i Kunst-værkstedet. I torsdags var der så åbent hus og vi forældre kunne komme og se, hvad børnene havde lavet i løbet af ugen. Der var bolche værksted, brød og pesto, cirkus, mediehus og så kunstværkstedet. 

Og her må jeg bare konstatere, at de børn er 100 gange mere kreative end jeg nogensinde har været (eller bliver). De skulle finde steder på skolen, hvor kunst kunne laves og samtidig give hverdagen et lille tvist. Her er lidt af de ting, som jeg spottede på skolens område...


10 kommentarer:

 1. Vildt fedt! Jeg glæder mig også til kulturnatten oppe på torvet, for der skal Magnus' skole også være med (PAP), og så skal han jo aktivt deltage i form af et af de værksteder han ender på den uge. Det er lidt spændende at han er blevet så stor :D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rijah - ja, det bliver da super sjovt. Håber jeg når derop og ser, hvad de har gang i :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Det er da så fint, og giver lige et lille smil.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, især fordi det er børn i alderen 7-16 år, der har været med. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Ej, det er da SÅ fint! Mit favoritfag var billedkunst og fra 3-6 klasse i juniorklub boede jeg nærmest i hobbyrummet.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - jeg var også meget begejstret (også over mit eget kreative barn - som har været med til noget af det). Kh. Birgitte

   Slet
 4. Hvor sjovt - og smaddergodt fundet på :-) Er monsteret et skraldespandslåg?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - Ja, det er et opslået skraldespandslåg ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...