lørdag den 8. september 2018

Frugt "forbandelser"

Banan. Den frugt jeg er allermindst glad for. Og stort set den eneste frugt, som jeg med garanti kan spise uden at få en allergisk reaktion.
Det er så irriterende at skulle tænke over, hvad for noget frugt man spiser. Jeg er stadig på den gode side med melon og vindrue, men det er lidt irriterende at være allergisk overfor både blommer, nektariner og æbler.6 kommentarer:

 1. Ak, det kender jeg godt!! Jeg har også en del, jeg ikke kan tåle, selvom jeg faktisk aldrig har fået at vide hvad det er, det helt præcist tricker det ... Bananer er jeg ikke altid gode venner med - det varierer åbenbart - I don't quite get it....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jeg ved, hvad der ligger i den allergi-streng fra min pollenallergi og det er de fleste af dem, som jeg ikke kan tåle mere. Det er desværre noget, jeg har fået med alderen. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Æv :-( Vi kender det også. Jeg er ikke særlig hårdt ramt, men må dog styre uden om grønne æbler og gule kirsebær. Donnaen kan ikke tåle ananas og kiwi, grønne æbler og nødder. Nødder er værst, for der kan jo være “spor af nødder” i stort set hvad som helst.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - kirsebær og nødder er også noget, jeg ikke kan tåle. Dog 'nøjes' jeg indtil videre med at få kløe i halsen og ubehag. Din Donna er virkelig hårdt ramt. Jeg kan f.eks. stadig godt spise lidt peanuts. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det er godt nok svært at komme uden om æbler og blommer lige nu. Gælder det også tilberedt frugt? Det er der jo nogle frugtallergikere, der godt kan spise, og så har man jo en vældig god grund til at spise en ekstra portion æbletærte.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Emilie - nej, tilberedt frugt og nødder i kage er helt fint. Jeg er bare ikke det store kagemenneske, hahaha... kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...