mandag den 3. september 2018

Weekend med cocktails & kage

Det har været en dejlig weekend. Jeg har fået slappet lidt af og lavet en del praktiske ting. Alt sammen på de 2,5 dage, som udgør min weekend.

Fredag var dømt til skønhedspleje. Jeg fik både ordnet øjenbryn og klippet og farvet mit hår. Derefter fik manden mig overtalt til en middag med et par bøffer og godt med sovs. Det er ikke noget, vi laver særlig ofte. 

Lørdag tog jeg til Odense og mødtes først med min kusine til shopping og en drink på Storms Pakhus. Derefter hjem til min svigerinde, som havde inviteret til cocktails og kage for en masse skønne kvinder.  
Selv om jeg kom lidt sent i seng og ikke var helt ædru, så var søndag også fin. Fik både læst på togturen og ordnet en masse praktisk derhjemme. Plus jeg lige fik lavet alle slatne grøntsager om til sovs og lavet ingefærshots. Ret så produktivt inden dagen sluttede med noget tv...


10 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn weekend! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - det var det bestemt også :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Hvor hyggeligt med både kusine- og svigerindetid 😊 Overnattede du så hos en af dem eller på hotel?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - min kusine er flyttet 'hjem' til Vestegnen, så vi sov begge hos min svigerinde (tror faktisk hun ville blive ret gal, hvis vi prøvede at booke hotel, hahaha). Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder som en rigtig dejlig weekend.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det var super dejligt. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Svar
  1. Meget pæn ;-) og meget lækker. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Det lyder altså som en skøn weekend du har haft dig, og sikke en fiiiin drinks-farve :) kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - det var en dejlig weekend - og jeg har en svaghed for fine drinks ;-) kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...