torsdag den 5. april 2018

Når vi spiser rester

Påsken har affødt på en del madrester. Og da fryseren er fyldt, så er det på tide at få spist dem. Der er nemlig ikke plads til brød og boller - og det er også nødvendigt. 
Da ikke alle i familien er lige glade for rester, så skal de helst se lidt godt ud. Så glider det meget nemmere ned. Derfor er det rart med krydderurter, til lige at peppe maden op. Det er et trick, jeg ofte bruger. Sammen med frisk revet ost. Det gør det meget nemmere, at spise sig igennem fryserens mange retter. Så retten på billedet er en omgang paprikagryde, tilsat en rest asparges og et par skiver flæskesteg i tern...

8 kommentarer:

  1. Jeg elsker rester, men også at omforme dem til nye retter....
    Ser super godt ud med gryden, og krydserurter eller ost er altid godt på mad.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Min servicehund - ja, det med at omforme rester er jeg også vild med (og det kamuflerer dem også for den øvrige familie). Kh. Birgitte

      Slet
  2. Her i huset er nogen tit irriteret over, at der smides madrester ud. Samme nogen har det med pludselig at få lyst til købepizza, hvis jeg siger, at der er rester på menuen. Gad vide hvor mange krydderurter der skal til, før det kan kaldes en ny ret? ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - hahahaha, det lyder som en situation hjemme hos mig. Og nej, der findes ikke nok krydderurter i verden til at vende den situation ;-) men en rest kødsovs kan godt blive til pizzasovs. Kh. Birgitte

      Slet
  3. Man kan nærmest også komme alt i madpandekager, og tilføje lidt ekstra friske grøntsager.
    hilsen Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - det var et godt tip :-) tak! Kh. Birgitte

      Slet
    2. En anden god ret til gryderet rester, er lassagnette... kogt pasta i lag med fyld og ost. Ris kan bruges istedet for pasta... kogte kartofler dur også....

      Slet
    3. @Min Servicehund - også et godt tip - tak. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...