tirsdag den 17. april 2018

Bog nr. 11 - thriller med helt forkert forside

Trods den lidt underlige forside, så er denne bog en psykologisk thriller. "Til døden os skiller" handler om ægteskab, om hvor meget man skal ofre eller investere, og om at være en del af noget større. Jeg vil ikke skrive mere om handlingen, da det ellers vil blive at røbe for meget. For der er mange lag i plottet og en del overraskelser undervejs. 

Alligevel så var det først langt inde i bogen, at den rigtig fangede mig. Den irriterede mig flere gange, men jeg var trods alt nysgerrig for at læse slutningen. Den var til gengæld lidt flad, men ved nærmere eftertanke kunne den ikke være anderledes. 
Jeg kan heller ikke rigtig finde ud af, om jeg vil anbefale den. Handlingen er på ingen måde, som andre bøger i den genre og det er bogens force. Trods det så synes jeg, den havde mange passager, som ikke var interessante og fortælleren (den mandlige hovedperson) kan blive en anelse irriterende. Bogen har fået meget ros og har vundet en pris som årets spændingsroman. Hvis du læser den eller har læst den, så smid endelig en kommentar.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...