onsdag den 4. april 2018

Påskeferie-resume

Det var en påskeferie med sne, regn, kulde og blæst - og meget lidt sol og varme. Ikke lige hvad jeg havde regnet med, men så må man tage det med.
Vi brugte bla. ferien til at sove længe, spist hjemmelavede boller til morgenmad og kigget lidt for meget på diverse skærme. Undtagen min computer som jeg først åbnede skærtorsdag. Jeg har simpelthen ikke haft den store lyst til at blogge og det er en underlig følelse for mig. Måske er den meget sund og jeg er da heller ikke i panik over det.
Nu er hverdagen i gang igen og der er mange aftaler. Jeg er mange gange om ugen taknemmelig for, at jeg har studiepause for tiden. Det giver lige det ekstra luft i programmet, som jeg åbenbart har trængt til. Plus det betyder tid til at læse gode bøger.


2 kommentarer:

  1. Jeg tror også, jeg må lægge en studiepausen i kalenderen! :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - eller bare en pause fra arbejdet? ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...