søndag den 22. april 2018

9 bøger

Jeg har læst 9 bøger, siden jeg blev færdig med eksamen. Dvs. på 1½ måned. 

Det er alligevel også lidt. Og fortæller noget om, hvor hurtigt jeg læser, hvor meget jeg holder af bøger og det savn, jeg har haft til skønlitteratur. 

Lige nu er jeg i gang med en engelsk bog og det sætter tempoet lidt ned. Jeg tror, det er tiltrængt...


4 kommentarer:

 1. Jeg får desværre ikke læst helt så meget, som jeg gerne ville - men jeg nyder det, når der er en stille stund til det! ❤️

  SvarSlet
 2. @Maude - men de stille stunder er også rigtig fine. Jeg har heller ikke læst meget denne weekend :-) kh. Birgitte

  SvarSlet
 3. Du har godt nok haft fart på! Det kan jeg overhovedet ikke matche, men jeg er heller ikke sikker på, at jeg ville kunne kapere 9 forskellige, fine bøger på så kort tid. Jeg har brug for, at de lige får lov at synke ind. Især hvis der er lidt gods i dem.

  SvarSlet
 4. @Fruen - det skal lige siges, at jeg ikke ser meget tv i denne periode. Plus at jeg læser ret stærkt. Jeg tager som regel et par dage mellem bøgerne - undtagen hvis det 'bare' er en chicklitt :-) kh. Birgitte

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...