fredag den 6. april 2018

April - kom bare an!

April er allerede i gang og jeg krydser virkelig fingre for godt vejr i denne weekend. 

Jeg er allerede i gang med et større projekt på arbejdet. Det er både spændende og udfordrende, selv om det tager tid fra de daglige opgaver. Det løber hele april og har allerede givet anledning til et par frustrationer. 

I onsdags var jeg en tur på Arken (ja, igen) med min veninde B. Det er egentlig ikke så meget destinationen, som samværet det handler om. Vi nyder at kunne mødes og lave lidt sammen, hvor der også er plads til at snakke. Vi fik både set de fine klovne og Mucha og spist middag.
I går torsdag havde min yngste søn fødselsdag. 13 år blev han - det er næsten ikke til at forstå. Inden han blev fejret, så var jeg lige et smut til ørelægen og fik kigget på min svimmelhed. Det ser ud til, at det blot var øresten og at det nu er kureret (hurra).

Weekenden har pt. ingen planer en middagsaftale lørdag. Og resten af april er også fyldt med gode aftaler. Jeg skal bla. hjælpe min kollega/veninde med at flytte, til glo-bryllup hos min frisør og på bryllupsrejse (min egen). 

Alt sammen kan ændre sig eller blive aflyst/udskudt, hvis strejke og lockout bliver en realitet. Jeg håber sådan, at de finder en løsning uden at vi skal ud i lockout. 
Men nu - weekend lige om hjørnet og vi skal have koteletter i fad til aftensmad. Alt er godt! (Billedet er fra i går aftes, hvor det både regnede og var en flot solnedgang).


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...