mandag den 23. april 2018

Selvtilfreds

Jeg er ikke helt 100 procent tilfreds med bloggen for tiden. Jeg synes, der mangler lidt indhold med substans. Jeg har ikke noget imod at poste indlæg med madopskrifter, boganmeldelser eller billeder af blomster. Jeg savner måske bare, at der er noget tungere stof.

På den anden side, så er jeg inde i en periode, hvor jeg ikke lige har lyst til at dele så mange private ting. Jeg kunne dog lave indlæg om alt muligt andet, f.eks. min holdning til en eventuel strejke/lockout. Energien er der bare ikke. Jeg ville gerne koncentrere mig om de tunge emner, men lige nu lever jeg mest i nuet og derfor er de mere seriøse indlæg på bloggen lidt på stand-by.


4 kommentarer:

 1. Åhh, hvor jeg kender den følelse! Og gid man kunne bestille lidt ekstra tid og lidt mere blog-overskud pr. postordre.... ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - ja, det ville skisme være rart... For vil jo gerne, men.. ja, you know! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Giv nu bare dig selv plads til ikke at gide / orke / have lyst til at blogge lidt. Den - altså lysten - kommer nok tilbage en dag. Det håber jeg da :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - lysten er der såmænd ok, men det bliver 'bare' kun til lettere indlæg. Drømmer om at skrive på lidt tungere indlæg, men det kommer måske en dag :-) Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...