mandag den 2. april 2018

Bog nr. 8 - Sara Omar's Dødevaskeren

Jeg læste et interview med forfatteren for noget tid siden. Det var nok til, at jeg ville læse bogen. Og ja, jeg har læst en del bøger her i påskeferie, men der har været tid og lyst.
Det er en barsk historie, men nok også en nødvendig én af slagsen. Det er nu ikke første gang, jeg læser den slags litteratur - om skam, forskelligheder i kultur og religion og inddeling af mennesker i forskellige klasser. Jeg har læst flere bøger, som omhandler samme emner. Både i forbindelse med mit universitets studie og efterfølgende. Så egentlig chokerede fortællingen mig ikke. Den er dog stadig et relevant indspark i debatten og absolut meget modigt af forfatteren at skrive den. Den er god og meget rørende.


6 kommentarer:

 1. Har lige set bogen i bogklubben, overvejer at købe den, eller stille mig i kø til den på biblioteket, for den må da læses.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - jeg håber, du vil synes om den. kh. Birgitte

   Slet
 2. Den lyder som en, som jeg gerne vil læse

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg kan i hvert fald godt anbefale den. kh. Birgitte

   Slet
 3. Godt så. Hvis du siger det, så kommer den på listen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - håber du vil synes om den :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...