tirsdag den 10. april 2018

Bog nr. 9 og krimianbefaling

Jeg har for nyligt set Orientekspressen (den nye indspilning) og en fransk serie på Netflix, som hedder KnælerenOg så har jeg læst min bog nr. 9. Alt sammen krimi og alt sammen godt. 
Denne krimi er svensk og en debut. Det gør den absolut ikke dårlig. Den var spændende og godt opbygget. Selv om en garvet krimilæser sagtens kan gætte plottet, så formår historien at holde læseren fanget igennem hele bogen. "I mit blod" er absolut en anbefaling herfra.


2 kommentarer:

  1. Uhh, jeg var også vild med Orientekspressen! ❤️ Men ellers holder jeg lidt igen med krimierne...

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - jeg synes virkelig også, de er lykkes godt med Orientekspressen. Og jeg holder også lidt igen med krimi. Har lige reserveret to engelske romaner. kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...