onsdag den 18. april 2018

Æg og rejer

Jeg har før vist, at jeg er ret begejstret for æg og rejer. Egentlig er smørrebrød ikke min favorit aftensmad, men nogle gange er det bare dejligt. Og jo ældre jeg bliver, jo mere kan jeg lide et ordentligt stykke smørrebrød
Derfor var det også dejligt, at kunne spise en tidlig aftensmad i fredags i Torvehallerne. Hvor jeg fik en dejlig mad med æg og rejer. Mums...


8 kommentarer:

  1. Æg og rejer er da også noget af det bedste! ❤️

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - den og så en god fiskefilet. Det er bare skønt. Kh. Birgitte

      Slet
  2. Skal det være købe-smørrebrød, så er æg og rejer også min favorit :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - hvad er favoritten, hvis det er hjemmelavet? :-) kh. Birgitte

      Slet
    2. Kartoffelmadder - med nye kartofler forstås. Jeg behøvede sådan set ikke at få andet i den måneds tid, hvor kartoflerne er helt ny og allermest lækre :-)

      Slet
    3. Åh ja, kartoffel er jeg også begyndt at sætte pris på. Som dig foretrækker jeg dog en hjemmelavet :-)

      Slet

Giv mig dine tanker...