tirsdag den 20. februar 2018

Februar Fraklip, del 1

Det har været en lyn måned. Altså februar er jo langt fra slut, men nu er jeg på ferie og derefter så er det næsten marts. Så her kommer lidt fraklip...

Februar er måske lidt en amputeret måned, men den har budt på mange fine oplevelser. Manden og jeg har bla. været i Tivoli. Egentlig var det ikke en udpræget succes, for meget af haven er lukket af og der er kun begrænset pyntet op. 

Til gengæld er Tivolis Food Hall begyndt at blomstre lidt. Selv om vi var der en torsdag eftermiddag/aften, så var der godt fyldt. Priserne er til gengæld også i top.   
Vi hjembragte tre stykker smørrebrød fra Hallernes Smørrebrød. Stykkerne var med tartar, kartoffel og frikadelle. De var rigtig gode, men også ret så dyre. Personligt elsker jeg en god tartar og det var denne her. Deres peberrod var friskrevet og det sætter jeg stor pris på. Det er nemlig den eneste slags peberrod, jeg spiser (og kun i små mængder).

De første forårstegn er også kommet her i februar. Glæder mig til næste skridt - de dejlige krokus. 

Februar har budt på et gensyn med lidt thai-mad. Da min ældste ikke er så vild med kokosmælk, så får vi det oftest kun, når han ikke er hjemme til spisning. Jeg elsker det med masser af grøntsager, kylling og rejer.

Efter ferien kommer del 2 af fraklip for februar. Helt sikkert med en masse billeder fra skiture.

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Jeg er også viiild med tatar - og pænt sulten efter at have set dine billeder. Nyd ferien - det ser virkelig skønt ud på insta. kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Dorte - jeg fik tartar igen på vejen hjem fra ferien ;-) mums. Kram B

   Slet
 2. Jeg er til gengæld mere pjattet med kokosmælk :-) Rigtig god ferie!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Frue - jeg er egentlig også ret glad for det, trods jeg ikke er vild med kokos. Og tak, det var sådan en fin ferie. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...