mandag den 5. marts 2018

Denne weekend...

Har min computer virkelig drillet. Dvs. det er ikke min computer. Det er en låne-computer fra arbejdet. For jeg har tabt min egen på gulvet og den gik i stykker. Jeg har i det hele taget tabt noget stort set hver dag i sidste uge. Jeg har tabt min tandbørste, vores vækkeur, bestik, børste osv. (jeg har i dag fået af vide, at det kan hænge sammen med at jeg har øresten på 3. uge)

Alt i alt - jeg havde ikke rigtig nogen computer indtil søndag eftermiddag, hvor jeg gravede min virkelig gamle computer frem fra gemmerne (den lå ellers i bunken med det, der skulle kasseres). Så jeg var pænt frustreret, da min eksamenspræsentation var planlagt til at blive lavet søndag. Til gengæld ved jeg så, hvad de næste par dage skal gå med. 

Lørdag var både manden og jeg lidt flade. Vi havde et vennepar til middag fredag og det var så hyggeligt. Og pludselig var kl. to om natten, før jeg kom i seng. Og måske ikke helt ædru heller. Så den stod på tv-tid og vi købte også en kage. Virkelig ikke noget der sker tit. Tror det er et halvt år siden, jeg sidst har spist flødekage fra bageren.

Fredag fik vi sne og der kom også noget lørdag. Lige indtil det smeltede og søndag var sådan lidt grå. I dag har vi fået et nyt drys. Så må vi se, hvor længe det holder. 
6 kommentarer:

 1. Det er vist på vej væk allerede, så vidt jeg kan fornemme fra den cykeltur jeg netop er kommet hjem fra - drivvåd....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - her er det også så småt på retur og i dag skinner solen, jubii! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Øv, det er da ikke særlig rart med det der øresten :-( Går det over af sig selv igen? God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jeg har aldrig oplevet, at det gik væk selv... men man kan lave en øvelse, som skal afhjælpe det. Desværre mente min læge i går, at det ikke var øresten. så nu skal jeg til øre-næse-hals læge. Kh. Birgitte

   Slet
 3. God bedring med ørestenen, og den ser god ud den kage.
  hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - tak, og ja, den kage var super dejlig. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...