søndag den 25. marts 2018

Lidt i hi

Jeg har været lidt fraværende på bloggen. Det har ikke været min intention. I fredags - d. 23 marts - var det ét år siden, jeg fik beskeden om, at jeg havde modermærkekræft. Det er egentlig ikke noget, jeg ville dvæle ved, men det poppede alligevel op. Måske fordi jeg havde god tid, imens jeg lå på sofaen. Jeg har nemlig begyndt min påskeferie med at være sløj og have feber og hoste. 

Dagen efter beskeden om kræft, var jeg på arbejde og havde denne på min Maren kalender. 
Den er meget rammende for min tilstand lige der. Jeg valgte dog ikke at sige noget til mine børn før efter operationen. De var der, da jeg kom hjem fra Riget og fik besked der. Også om at kræften var væk.

Det føles på mange måder som hundrede år siden og meget er sket siden da. Men helt glemt er det ikke...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...