torsdag den 1. marts 2018

Bog nr. 2+3 - feriebøger

I vinterferien har jeg haft tid til at læse lidt skønlitteratur. To bøger har jeg nået. To meget forskellige bøger. 

Den første er 'Folkets Skønhed'. En roman der på sin vis beskriver et stykke Danmarkshistorie fra 1930'erne og op til 1970'erne. På sin vis lidt som at læse Matador i bogform - og på vrangen. Altså med de laveste i samfundet som omdrejningspunkt. Romanen er til tider rå og barsk, men også virkelig flot skrevet. 
Den anden bog jeg fik læst var en krimi, hvis omtale jeg længe har fulgt gennem medierne. 'Pigen på flyet' er en god og overraskende krimi. Det var ikke nemt at gætte plottet og opbygningen i historien var fin. Den mindede lidt om denne krimi. Så altså en krimi, der kan anbefales selv til garvede læsere af genren. Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...