mandag den 12. marts 2018

Torsdagsburger

Torsdag efter eksamen og efter en hurtig ansigtsbehandling i Magasin, så tog manden og jeg på Halifax Burger. 

Egentlig ville det ikke være et sted, jeg gik ind. Belysningen var sådan lidt dunkel i det og man sidder meget tæt (vi var på den i Indre By).  

Til gengæld smagte burgeren virkelig godt. Jeg er normalt ikke så glad for brioche boller, men deres var god. Luftig og ikke for klæg eller tung. 

Prisen er efter min mening i den høje ende, i forhold til hvad man får. Burgere er generelt dyrere i København end ude på Vestegnen. Alligevel kan man godt finde gode burgere billigere andre steder i København. På Halifax koster en burger uden tilbehør fra 100 kr. og op.  

Vi fik både pommes frites og chilimayo, plus nogle friterede pebre med ost, som tilbehør. Det var alt sammen lækkert og vi var godt mætte, da vi forlod restauranten.


2 kommentarer:

  1. Jeg spiser desværre ikke burgere, der er en fejl i mine gener hvad den slags angår. Brød og kød går bare ikke godt i spænd i min verden. Men hvis jeg kunne li' burgers, så ville jeg utvivlsomt vælge din!

    SvarSlet
    Svar
    1. @Maude - du er én af de få, jeg kender, som ikke kan lide burger. Men du er jo stadig et godt menneske ;-) hahaha... nej, spøg til side, jeg forstår egentlig godt det med brød/kød kombien. Jeg piller ofte også toppen af en burger, fordi det bliver for meget brød-snask. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...