søndag den 18. marts 2018

Bog nr. 4 - Blækhat

Dagen efter min eksamen kunne jeg ved ro i sindet gå i gang med at læse 'almindelige' bøger igen. 

Jeg havde glædet mig og med vilje 'gemt' en fødselsdagsgave til nu. Jeg var så heldig at få Blækhat i gave fra en veninde. Jeg har ikke tidligere læst noget af Sissel-Jo Gazan. Måske lidt underligt, men jeg har ikke som sådan sat mig ind i hendes forfatterskab. 

Egentlig lokkede denne bog også pga. referencen til Elsebeth Egholms sidste bog. Plus den jo er rost til skyerne alle steder. Selv min underviser på studiet havde læst den og anbefalede den.
Egentlig synes jeg, at den var lidt lang i begyndelsen. Den var lang tid om at spore sig ind. Da den så gjorde det, så var det en fin bog. Jo mere jeg læste, jo bedre blev den. Bortset fra at jeg har det svært med fortællerstemmer, der taler direkte til læseren. 

Bogen handler om street-art, grafitti og kunst. Den handler også om familie og venskaber. Og om, hvordan det var at vokse op i 80'erne. Jeg er ikke helt enig med alle de anbefalinger, den har fået. Men alt i alt en god bog, som jeg kan anbefale at læse.  3 kommentarer:

 1. Har overvejet at sætte den på min liste over bøger, jeg skal have læst. Overvejer stadig...

  SvarSlet
  Svar
  1. @skøreliv: den er FANTASTISK

   Slet
  2. @Maude + @Cille - der er ingen tvivl om, at jeg synes det var en god bog. Fantastisk - nej, men smag og behag er heldigvis forskellig ;-) Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...