torsdag den 22. marts 2018

Bog nr. 5 - som er tredje bog i en krimiserie

Jeg har rost de to forrige bøger i Katrine Engbergs serie her og her. Og nu er jeg nået til den sidst udkomne bog i serien.
Denne skuffede ikke - trods det er bog nr. 3 i serien. Tirsdag aften kom jeg faktisk alt for sent i seng, fordi jeg liiiige ville læse den færdig. 

Det er en fordel, hvis man kender hovedpersonerne i serien. De folder sig stille og roligt ud i bøgerne og det gør kun historien bedre. Den kan dog sagtens læses selvstændigt.

En helt anden ting, jeg gerne vil rose bogen for, er arbejdet med forsiden og titlen. Det er virkelig vellykket og tiltalende. Selv om det ikke er (eller burde være) et kriterium for, at jeg læser en bog, så er det alligevel dejligt, når bogen fremstår gennemtænkt på alle fronter. 

Ellers er det helt standard krimihistorie. Der sker nogle mord, som skal opklares og plottet bygges fint op. Det er ikke den store eftertænksomme litteratur, der er i gang her. Spændende og flot krimi, som er letlæst, og jeg giver en stor anbefaling herfra.


2 kommentarer:

  1. Haha, jeg forstår godt det med forsiden, men nok mest på den måde, at hvis forsiden er helt forfærdelig på den ene eller anden måde, så kan jeg godt stå lidt af, før jeg overhovedet åbner bogen. Lige nu læser jeg Tine af Herman bang, en gammel, fin bog med læderryg og guldbogstaver - og jeg er bange for at sætte fedt-fingre på/i den ...

    SvarSlet
    Svar
    1. @Fruen - du har ret. En dårlig forside kan også godt afskrække mig lidt... Men endnu værre - en dårlig oversættelse, gys! Håber du får åbnet bogen uden for store fedtfingre. Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...