mandag den 19. marts 2018

Det er blevet mandag

Uden at jeg helt ved, hvor weekenden blev af... Eller - jeg har fået sovet en del. Jeg ved ikke, om det er en reaktion på, at jeg kan slappe lidt mere af og ikke skal læse lektier. Måske er jeg bare en træt krop, der trænger til forår. I hvert fald så har jeg sovet virkelig meget denne weekend. Vi taler op mod 10 timer i døgnet. 

Så nu er det allerede mandag og en ny uge er i gang. En uge med en del aftaler, mest af den gode slags. Det kommer der nok mere om på bloggen senere på ugen. Indtil da så vil jeg nyde, at solen skinner og det lugter lidt af forår i dag. 


8 kommentarer:

 1. Jeg trænger også i den grad til forår; frosten og vintertrætheden har virkelig sat mig på prøve i år, synes jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - ja, nu har det varet længe nok :-( kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lugtede så meget af forår idag :) og skønt med meget søvn i weekenden, det burde jeg også prøve. Nyd ugen! Kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - jamen du må tidligt i seng i næste weekend ;-) kh. B

   Slet
 3. Jeg trænger også til forår.... til sommer faktisk med åben havedør.
  håber ugen bliver god

  SvarSlet
  Svar
  1. @Min Servicehund - Ja, jeg synes virkelig vi trænger. Og god uge til dig. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Nyder solskinnet i disse dage. Rigtig god uge til dig. KH D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja det er herligt med sol. Håber også du har /får en dejlig uge søde. Kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...