fredag den 2. februar 2018

Så er det februar!

Jeg er altid glad for februar. I denne måned har jeg nemlig fødselsdag og vi skal på skiferie. Måneden med gode oplevelser skydes dog i gang allerede lørdag, hvor mine to veninder kommer med deres mænd til middag hos os. Det er altid hyggeligt, når vi er sammen. Tit undrer vi os over, at vi ikke gør det noget oftere. Oh well, life you know...

Ellers er februar dedikeret til skole og lektier. Det er et kort og intens forløb, jeg er i gang med og der skal lægges kræfter i. Helst vil jeg undgå at slæbe studiebøger med på ferie, men denne gang kommer jeg nok ikke udenom. 

Veninde-aftaler og selvforkælelse er også lagt ind i februar, samt et par faglige spændende dage. Alt i alt er februar bare travl, kort, ferieramt og yderst dejlig.


2 kommentarer:

Giv mig dine tanker...