tirsdag den 13. februar 2018

Status: ikke helt færdig

Jeg er stadig i gang med at rydde op og sortere. Nogle (mig selv inklusiv) vil nok mene, at det er en lidt langvarig proces, som jeg har gang i. Men jeg når langt fra at kigge på tingene hver dag. Så lidt har også ret og det går fremad, omend med små skridt.

Siden sidst har jeg f.eks. ryddet op i mine kogebøger. Jeg har også sorteret alt mit make-up og creme og lagt det i system. Samtidig har jeg konstateret, at jeg vist ikke har behov for flere nye læbestifter... eller mascara'er (ups). Mine smykker er også sorteret og der blev givet en del videre. Det som jeg ikke bruger, men som jeg ikke nænner at smide ud, er gemt væk i en kasse. 

Der er også ryddet op i vores medicin og solcreme. To ting som jeg ikke altid har så meget fokus på, før det skal bruges. Alt gammelt er smidt ud og jeg har fyldt op med nyt. Primært fordi jeg fik et super godt tilbud på solcreme, som vi manglede en del af. Så nu er vi klar til sommer og sol.

I går fik jeg kigget på mine tørklæder. Jeg troede ellers ikke, der ville være meget at hente her. Alligevel fik jeg fjernet 5-6 tørklæder, som jeg slet ikke bruger mere. Mit tøj er også sorteret og kan helt sikkert skæres mere ned. Jeg venter dog lige og ser sommeren over. De ting der ikke har været i brug derefter ryger videre.

Det fedeste ved denne oprydning er, at den giver mig overblik over, hvad jeg har. Samtidig sørger jeg for at give tingene en nem og overskuelig plads, for at holde lidt mere langvarig orden på mine ting. Og snart er jeg færdig. Håber jeg...


6 kommentarer:

 1. Ja, spørgsmålet er, om man nogensinde bliver HELT færdig? Jeg gør i hvertfald ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - altså jeg har ikke ryddet op på denne måde siden jeg flyttede sidst. For 4 år siden. Så det er nok kun en øvelse, jeg laver sådan engang imellem. Ellers er det kun små-ting, som et skab eller en skuffe jeg rydder op (eller spisebordet), haha. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det giver en god følelse at rydde op og ud i tingene -især når det er overstået :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - ja, det trængte vist nok også hjemme hos os ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder som en god oprydning, mit problem er at jeg skal tømme et dødsbo i familien denne weekend, jeg gruer for, hvad jeg kommer til at slæbe hjem, som jeg nok ikke har brug for.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - åh kondolere. Jeg har prøvet et par gange nu og får ofte ting med hjem. Heldigvis ting vi så bruger, som vi ikke havde i forvejen, f.
   eks. en hvidløgspresser. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...