tirsdag den 6. februar 2018

Dejlig aften med venner + restemad

Lørdag havde jeg og manden gæster. Det var super hyggeligt og vi fik raclette til middag. En god gammel 90'er favorit, som man sjældent går galt i byen med. Som tilbehør havde jeg lavet to forskellige salater og et brød.
Kålsalaten er der opskrift på her. Den er altid lækker - med lidt sødt, salt og noget der knaser. Jeg ristede mandlerne kort på panden, inden de blev hakket groft.

Den anden salat var en ganske almindelig grøn blandet salat, hvor jeg havde lagt frisk mozzarella og månetørrede tomater ovenpå. De månetørrede tomater er en opskrift fra Nigella. Jeg ristede lidt pinjekerner og kom på til sidst (ikke på fotoet). Salaten kunne egentlig også godt have tålt lidt syltede rødløg.

Der var ikke overvældende mange rester tilbage fra raclette udvalget. Lidt kyllingefilet og noget skinkekød i strimler. Sammen med lidt fintsnittet løg, spidskål og gulerod kom det i en sautépande. Tilsat tomater, krydderier, ristet bacon, philadelphia smøreost og forskellige rester af pasta, så blev det til en fin søndags-ret uden for meget besvær. 


2 kommentarer:

 1. Det ser lækkert ud, og så af rester :)
  hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, rester er ikke altid skidt :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...