søndag den 4. februar 2018

Når man finder fidusen

Jeg har taget et virkelig langt tilløb (tæt på 40 år) til det med at bruge uld-tøj. Nu er det som om, jeg endelig har knækket koden og kan se fidusen. 

Så faktisk har jeg både noget uld til inderst og yderst. Jeg har flere undertrøjer og strømper i uld. Cardigans og tørklæder har jeg også en del af. Lige nu har jeg faktisk forelsket mig i et par uldbukser*. Plus jeg overvejer at købe et par uldstrømpebukser

Uld er simpelthen så fedt, alene fordi det er varmt, samtidig med at det er ventilerende. Desuden så lugter uld ikke efter brug. Uldtøj kan derfor luftes og skal kun vaskes relativt lidt. De nye typer tøj med uld kradser heller ikke. Jeg er absolut fan.


*Indlægget er ikke spons eller reklame.4 kommentarer:

 1. Jeg er så glad for uld, at jeg i virkeligheden burde være født som får. Couldn't do without it!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - wow sejt, jeg er total last-mover. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ude er dejligt, så længe det ikke er krads uld
  elsker specielt mine uld trøjer, sjaler og tæpper.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Min servicehund - nej krads-uld er et traume fra min barndom også. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...