mandag den 12. februar 2018

Fornemmelse for sne

"Frøken Smillas fornemmelse for sne". Kender I den roman af Peter Høgh? Jeg læste den et par år efter hypen omkring den udgivelse (som var i 1992). Jeg synes, det var en god bog. Faktisk har jeg overvejet at læse den igen, hvilket siger et eller andet om dens kvalitet. Det er nemlig uhyre sjældent, at jeg genlæser romaner.

Jeg kom til at tænke på bogen forrige lørdag. Fordi det var lige sådan et vejr, som beskrevet i bogen. Den der fornemmelse for sne, som kan være i luften. Der kom vist lidt sne den dag, men ellers har vi ikke haft sne på Vestegnen. I hvert fald ikke noget der har kunne dække vejene. 

Lige om lidt så rejser jeg på vinterferie og der skulle efter sigende være rigtig meget sne. Hvilket jo er praktisk, når det nu er en skiferie. Det bliver skønt med både kulde og sne...


6 kommentarer:

 1. Ja, sne må være en virkelig god ting, når man skal på ski! :-D
  Jeg genlæser masser bøger, og faktisk genlæste jeg for nyligt 'De måske egnede' også af Peter Høeg. Jeg synes faktisk den var mere fantastisk første gang, til gengæld så jeg nogle andre ting, så jeg synes sagtens genlæsninger kan bruges. Rigtig god skiferie! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jeg genlæser stort set aldrig. Jeg har til gengæld ikke læst 'de måske egnede', så det kunne være, jeg skulle begynde med den :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Gud, tak for reminderen. Havde rent glemt den igen. Det er en af de klassikere jeg har stående på hylden, efter en genbrugsshoppetur, som aldrig er blevet læst.
  Måske, det burde blive snart?

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. @A - ej, det må du gøre her mens det stadig er vinter. Det giver noget til stemningen i bogen. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Den har jeg endnu ikke fået læst, men en dag kommer jeg nok til det.
  Rigtig god vinterferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - bogen er god. Filmen er ikke så god. Skriv gerne hvis du får den læst. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...