lørdag den 22. april 2017

Åh London

Jeg har sagt det før. Hvis jeg skulle bo et andet sted i Europa, så skulle det være London. Ønsket bliver 'tricket' hver gang jeg er derovre. Jeg elsker storbyen, dens mennesker, madudvalget og hele 'smeltedigel' -tingen.

Jeg ville ønske, at jeg kunne bo i London. Det er dog svært, da mine unger jo bor her i Danmark. Plus det er mega dyrt at finde et sted at bo i London. Arbejdet ville nok også være lidt udfordrende at få fat på. Drømmen er der dog stadig. Måske en dag så tager jeg til London i en længere periode. Det er en god drøm at holde fast i.

10 kommentarer:

 1. Og drømme skal der være plads til; dem er der ingen der kan ta' fra dig! London er nu også en ganske vidunderlig by! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - drømme er ikke så skidt endda ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja det kan da sagtens være at det bliver til noget ❤

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - jeg udelukker det i hvert fald ikke. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det er da karrusellen ved 'London Eye', er det ikke? Der stod vi også ... en vidunderlig mild aprilaften, hvor solen skinnede og der var bogsalg ved Themsen. Jeg er også ved at være 'smitten' med London :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Wenche - det er det præcis. Vi var der en blæsende formiddag ;-) så på Instagram, at vi vist var afsted samtidig. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Å drømme er halve gleden, og hva skulle vi gjort uten drømmer. Noen blir jo til virkelighet også, så kanskje en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Ingrid - præcis, og jeg håber en dag at jeg kan være der lidt længere end bare én uge. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg elsker London - Jeg elskede det de næsten 7 år jeg boede der - begge unger er født der - jeg ville ønske vi kunne bo der. Måske engang, men sclerosen har bedre kår i dk - vores unger er faldet til men drømme må jeg godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg forstår til fulde jeres prioritering, men tænker at det må have været en hård pille at sluge, når du elsker London. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...