søndag den 9. april 2017

Planer for London

Jeg har ikke lavet nogle store planer for vores tur. Der har været mange gode idéer på tegnebrættet. Vi har endda lavet en liste, hvor vi hver især har prioriteret vores ønsker. Mange af ønskerne er ret beskedne. F.eks. en tur i Hamley's eller gå over Millennium Bridge eller se St. Pauls Cathedral. Begge mine drenge er  - ligesom mig - glade for (god) mad, så aftalen er også, at vi prøver en masse forskelligt. På den liste står der bla. English Breakfast, italiensk og indisk. 

Jeg har bestilt billetter til Madame Tussaud voksmuseet og intet andet. Det er åbne billetter, så vi heller ikke er afhængig af en bestemt dag, vi skal derhen. Vejret spiller meget ind mht. aktiviteter, for hvis det er godt vejr, så vil vi jo helst være ude og måske have en formiddag i parken. Så kan voksmuseum og en tur med shopping være, hvis/når det er dårligt vejr. 

Under alle omstændigheder så handler det bare om, at holde fri og få nogle oplevelser med drengene. Jeg har været i London så mange gange, så der er ikke noget jeg går glip af. Derfor er dagene mest på ungernes præmisser. Det er derfor ikke sikkert, at der kommer indlæg her på bloggen og svar på kommentarer bliver også lidt svingende. Det bærer I helt sikkert over med! 2 kommentarer:

Giv mig dine tanker...