torsdag den 6. april 2017

Jeg vil ikke tage det flot - Bog nr. 8

Selv om jeg har studie-travlt, så har jeg i weekenden lige fundet tid til en bog. Jeg har ville læse 'Jeg vil ikke tage det flot' længe og fandt endelig tid til det. Den tager ikke mere end et par aftener at læse. 

Den er så fin, denne bog. Så godt forklaret, hvordan det er at stå med en diagnose og intet kunne gøre ved den og en krop, der gør, som den helt selv vil pga. sygdom. Samtidig giver den et indblik i, hvordan man som pårørende/veninde/bekendt kan geberde sig omkring en person, der lige har fået stillet en alvorlig diagnose.
Jeg vil varmt anbefale den. Alle kan tage noget med fra den. Og sproget og formuleringerne er så gode. I det hele taget, så bare læs den!


11 kommentarer:

 1. Min første tanke den forside er smuk... næste at det jo var mig og mit ituslåede sind den illustrerede.
  Ikke et emne jeg orker at læse pt, men måske ville det være rart.
  Lyder absolut som en bog omgivelserne (det være sig pårørende eller behandler) kan havde glæde af også. For jeg er da træt af omgivelsernes være nu positiv kommentarer.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Min servicehund - jeg lærte i hvert fald en del om, hvordan det føles som syg når 'vi andre' siger en masse ting (hvilket vi oftest gør i en god mening). Kh. Birgitte

   Slet
  2. ja det heldigvis ofte gjort i en god mening.
   kan se længere nede hun har en blog, den gad jeg godt læse hvis nogen har et link.

   Slet
  3. Hun blogger pt. her: http://annebredahl.dk/

   Slet
 2. Lyder som en interesant bog, har sat den på min inspirations liste.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - den er også meget interessant, selv om jeg ikke har det tæt inde på livet. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det er også en af dem, der står på min liste. Jeg følger hende også på diverse medier, og elsker den ærlighed hun skriver med.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg læser med på bloggen en gang imellem, men jeg må sige at denne bog var virkelig god. Bedre end forventet. kh. Bigitte

   Slet

Giv mig dine tanker...