tirsdag den 18. april 2017

Foråret er her?!!

Så småt. Selv om det er hundekoldt. Til gengæld er det jo rigtig godt for min allergi, som er lidt på stand-by. Jeg savner dog, at det hele springer lidt ud og vi får alle farverne i gadebilledet. Det er skønt. Håber det er snart...8 kommentarer:

 1. Svar
  1. @Maude - forår er fantastisk. Nattefrost, not so much :-/ kh. Birgitte

   Slet
 2. Nyder det så meget... glæder mig til det varmt nok til at side ude

  SvarSlet
  Svar
  1. @Servicehund - jeg glæder mig virkelig også til lidt varme. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Smukke, smukke billeder - jeg glæder mig godt nok også. I dag stod jeg op til et hvidt landskab - hvad sker det lige for det? Lige nu skinner solen, men er lidt bekymret for de små blomster i haven, nu hvor de lover -5 grader i nat! Helt ærligt, nu må foråret snart gerne gøre entré sådan helt på rigtig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - jeg ved ikke, hvorfor der lige pludselig er nattefrost? Vi har jo været oppe på 17 gr. her på Vestegnen. Noget af et skift. Håber alle forårsblomsterne overlever. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Synes det er piv koldt og er ret moden til, at foråret for alvor kigger forbi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - helt enig. Jeg havde vanter på i morges?!! Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...