fredag den 22. juli 2011

Harry Potter i biografen

I går var jeg med kæresten i biografen og se Harry Potter. Det er første gang jeg har set en Harry Potter film i en biograf. Alle de andre film har jeg set hjemme på tv'et.

Jeg har aldrig gået særlig meget op i det magiske univers. Jeg har ikke læst bøgerne og kan ikke alle titler eller rækkefølgen. Jeg glemmer, hvilke episoder der er hvornår og kan sagtens begynde en af filmene uden at kunne huske slutningen.

Jeg synes filmene er fine, god underholdning, men ikke noget der får mig til ville læse bøgerne. Altså jeg er sikker på at de er rigtig gode, men ligesom jeg heller aldrig har givet mig i kast med Hobitten eller Ringenes Herre, så tror jeg Harry Potter må vente til en anden god gang (har til gengæld en veninde der har læst alle sammen, på engelsk endda).

Var det så en god film? Ja, det synes jeg faktisk. Der var noget med slutningen, som jeg godt kunne have undværet - jeg synes ikke, det var nødvendigt for filmen. Og jeg skal nok lade være med at afsløre, om han dør eller ej ;-)

 

hp

8 kommentarer:

 1. Arj, vil du SÅ gå i gang med at læse de bøger?! I det her regnvejr er der alligevel ikke andet at tage sig til, og så er der vist noget om, at du har en masse ferie uden børn lige nu, så det er bare om at gå i gang :-)

  Jeg har læst Hobbitten et par gange, og selv om jeg er med på, at Tolkien er en fantastisk fortæller, så fængede den ikke rigtigt. Men Harry Potter, iggå - dét er the shizzle. Har læst dem allesammen flere gange efterhånden, og de bliver ved med at være gode. Nu skal jeg så bare i biffen og se sidste film i rækken, men skal liiiige finde pasning til noget Øgle først. Og ellers må jeg vente til dvd'en kommer - er alligevel afvænnet med biffen efterhånden... :-)

  SvarSlet
 2. Javel ;) nu tør jeg næsten ikke lade være! Haha...
  Har du læst på engelsk eller dansk?
  Når mine unger er hjemme fra ferie med deres far, kan du sætte øglen af her og smutte i biffen ;) bare rolig, tiden til bio og alt det andet kommer igen når ungerne er lidt større.

  SvarSlet
 3. Ej, havde lige sendt svar og nu er det væk! Øv! Nå men jeg tør jo næsten ikke andet end at læse bøgerne nu ;) læste du på engelsk eller dansk?

  SvarSlet
 4. Jeg læste de første bøger på dansk, men jeg røg også forholdsvist sent på bølgen (omkring bog 4, tror jeg). Men derefter gik jeg over til at læse på engelsk, fordi jeg var for utålmodig til at vente på den danske oversættelse :-)

  Synes egentlig, at den danske oversættelse er ganske udmærket, men der er nu ingen tvivl om, at jeg synes, at bøgerne gør sig bedst på originalsproget. Der er dog en del 'troldmandsord', som man måske ikke liiige ved, hvad betyder, hvis man ikke har læst nogle af bøgerne på dansk, men i virkeligheden tror jeg, at jeg synes, det er lidt hip som hap, hvilket sprog man læser dem på. Hovedsagen er bare, at man læser dem, mkay Birgitte?! ;-)

  SvarSlet
 5. Ja ja, skal nok ;) er lige i gang med Michael Laudrups tænder, men lover at få fat i bøgerne...

  SvarSlet
 6. Ja ja, skal nok ;)

  SvarSlet
 7. Som kan ses af ovenstående, så har Wordpress på mobilen drillet mig hele søndagen...
  @Øglemor - jeg lover at bestille den første bog på biblioteket (eller låne den af min veninde - hun har de engelske udgaver)
  :-)

  SvarSlet
 8. [...] hvert fald har jeg overgivet mig og bestilt denne [...]

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...