tirsdag den 30. december 2014

Nu snart 2015

... og hvad har jeg så nået i 2014? Det gode ved at have en blog er jo, at jeg kan få lidt en status over året der gik - ved bare at kigge i arkivet. Her kan du læse et lille uddrag om, hvad der foregik på bloggen i år.


 
Mit lille hus i lejligheden
 
 
I 2014 var et af mine mål, at få skrevet flere indlæg end sidste år. 2013 var et skidt år, forstået på den måde, at jeg ikke rigtig fik blogget. Sølle 87 indlæg blev det til og i 2014 ville jeg gerne nå nogle flere. Og det gjorde jeg! Hele 177 er det blevet til (uden dette).

Et af de indlæg, der har toppet mest i 2014 (med flest læsere), er mit indlæg om en normal dag hos mig. Du kan læse det her. Det er fra en mandag i januar 2014 og jeg kan selv godt blive lidt forpustet, når jeg læser det igen. 


 
Og når jeg ikke er hjemme, kan jeg f.eks være her i Norge i februar
 
 
Indlægget er skrevet lige før jeg fik bil. 2014 blev nemlig året, hvor jeg - sammen med kæresten - investerede i en lille sort bil. Jeg fik også købt en ny cykel.

Dog har jeg også stoppet lidt op og kigget på forbruget i året der gik. Både på tøjfronten og på dullegrejet. Det skred lidt her i december (igen), men jeg vil gerne prøve at minimere mit forbrug af begge dele i 2015... For jeg har faktisk et rigtig fint udvalg af tøj, som kan kombineres på mange måder og et skab fyldt med dejlige cremer mv. 


 
Grænseoverskridende.dk
 
 
Jeg er begyndt at skrive for lokalavisen i år. Og det er stadig godt. Nogle gange har jeg virkelig svært ved at finde på emner til indlæg. Andre gange er jeg fyr og flamme og det går let som ingenting, at få skrevet indlæggene.

Samtidig åbnede jeg lidt op på bloggen om, hvad for en størrelse jeg egentlig er. Der kom også noget helt andet på bloggen, da jeg fik besøg af 5 fantastiske gæstebloggere i oktober.


 
Masser af #selfies på Instagram - hele september! Og nogle bedre end andre!
 
 
Det var lidt af mit 2014 - det hele kan selvfølgelig ses i bloggens arkiver. Håber I får er super nytår og tak for at I læser med og for alle jeres kommentarer her på bloggen. Kom godt ind i 2015 - vi ses på den anden side!4 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår til dig søde Birgitte. Det har været en fornøjelse at lære dig at kende. Vi ses i det nye år. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Dorte. Og vi ses i det nye. Måske endda i den virkelige verden?!! Kram B

   Slet
 2. Rigtig godt nytår søde Birgitte..
  Knus

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...