mandag den 1. december 2014

Det med dullegrejet...

Tid til status for dullegrejs-shoppe-stop. Jeg havde jo en skidt oktober, så var spændt på, hvordan det ville gå i november. Og ved I hvad, det er gået rigtig godt! Jeg har måtte tage mig virkelig sammen, men har begrænset mig til disse produkter:
Voks på spray - det er smart!


Voks til håret. Efter jeg er klippet helt korthåret, så har jeg haft brug for noget voks igen. Noget som jeg slet ikke havde i skabet. Så retfærdigt nok (i min verden) er det indkøbt, dog på nettet med tilhørende rabatter. Jeg orkede bare ikke at gå rundt i en måned med dårlig hårdag. Det er noget, jeg slet ikke kan håndtere!

Og ellers... ingen indkøb. Pyh, det gik. Jeg er stolt af mig selv!

 Jeg har også taget et par nye produkter i brug fra skabet og er svært begejstret for denne serie fra Origins.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...