søndag den 21. december 2014

Den korte dag

I dag er årets korteste dag. Vi har brugt dagen på at slappe af, flyde på sofaen, se alt for meget tv og spise pandekager. Ikke dårligt!

Til gengæld har Instagram ryddet op og jeg har mistet 53 følgere OG 2 følgere på Bloglovin'. Betyder det noget? Åbenbart lidt, for det har da lige givet et par tanker eller tre ;) 

Sjovt at man som voksen stadig kan blive lidt usikker pga. nogle "likes" (eller vel mere mangel på samme). Det bunder nok lidt i hele det der vil-I-ikke-godt-synes-om-mig symptom, som jeg mærker nogle gange. Heldigvis er det ikke noget, der fylder hele dagen hos mig. Så det må ned i "pyt med det - kassen" og så skal julestemningen helt på plads. 

I morgen holder jeg julefrokost med ungerne inden arbejdsdagen tirsdag. OG så er det ferietid! Helt og aldeles. Og der bliver tid til at nyde disse lækkerier. Marcipankugler med vanilje og citron og hvid chokolade overtræk. Mums! 4 kommentarer:

 1. Uhm, de ser lækre ud, de konfektkugler. Min Instagram har også ryddet op, og jeg tror også, mit antal følgere er svundet med 50 eller mere. Men det passer mig egentlig fint, for når alt kommer til alt, vil jeg hellere have 'rigtige' følgere end et højt tal. Det er sjovere med følgere, der følger med, fordi de har lyst, end likehuntere og deslige. Synes jeg :-)

  Rigtig glædelig jul til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - du har ret. Hellere de 'rigtige' følgere end mange. Og glædelig jul til dig og dine også - håber dugen får en fin debut! :-)

   Slet
 2. Dovenskab og marcipan er nu ikke dumt - gad vide om vores IG også har smidt nogle på porten? :D Har aldrig styr på det eksakte tal.
  Nå, pyt!
  God jul.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - slet ikke dumt :-) god jul til dig også.

   Slet

Giv mig dine tanker...