onsdag den 3. december 2014

Juleknas

Vi har virkelig givet den gas med juleknas siden fredag. Vi har bagt, dekoreret, kreeret - og ikke mindst - spist en masse dejlige sager. Pebernødder
Vaniljekager - med pynt herfra
Konfekt
Det sjove er, at jeg faktisk ikke er særlig vild med småkager... eller for meget marcipan... men jeg elsker at lave det!

2 kommentarer:

  1. Mhmm ser lækkert ud. Manden her i huset har netop annonceret, at han har bestilt pebernødder med chokoladeovertræk, da han bestilte kaffe over nettet. Synes det lyder mærkeligt, så han svarede bare, at så kunne jeg lade være med at spise dem (ok det var måske heller ikke lige det mest optimistiske udbrud jeg kom med....så kan jeg lære det ;-) )

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - ja det lyder som en lidt mystisk kombi. Ikke noget jeg ville være vild for at smage heller ;-)

      Slet

Giv mig dine tanker...