tirsdag den 16. december 2014

3 trætte morgener

Der er 3 morgener tilbage. Så går mine unger på juleferie i 16 dage og jeg selv kan holde jule-fri, bortset fra en enkelt arbejdsdag d. 23. december (og noget hjemmearbejde, men det kan jeg selv bestemme, hvornår skal være).

Før jeg kom til Kommunen, så var jeg på arbejde mellem jul og nytår, i hvert fald 2 af dagene. Jeg holdt aldrig helt fri mellem jul og nytår. Og endnu før det, var jeg studerende og skiftede mellem at arbejde nogle dage og læse til eksamen/skrive opgaver. 

Nu er jeg priviligeret. Mit arbejde holder lukket og godt nok er vi tvunget til at bruge ferie/flex, men det giver en anderledes ro, at kunne vide, at der er lang ferie med tilhørende afslapning. I stedet for et par helligdage, så lidt arbejdsdage og så fri igen.

Jeg er klar over, at mange af jer derude, ikke har fri (vi kan jo ikke alle holde fri og lukke Danmark helt ned i 14 dage). Jeg plejer nu også at lave en lille smule arbejde hjemme, selv om jeg ikke er forpligtet til det. Det er mere for at skåne mig selv for bunkerne efter ferien. Det virker altid som en god idé, når jeg går på ferie. Og knap så god en idé, når jeg tager det frem mellem jul og nytår. Jeg fortryder hvert år og gør det hvert år alligevel.

På fredag har jeg dog aftalt med ungerne, at vi skal 'fejre' ferien med at slappe heeeelt af. Spise god mad og sove længe. I det hele taget bare nyde at have juleferie. Jeg glæder mig allerede. 

Og på fridags-morgener får vi blødkogt æg.
Her med sort flagesalt fra Spiceit.dk 

3 kommentarer:

 1. Åh det bliver dejligt for jer :-)
  Her henter jeg ungerne kl. 12 fredag (så lukker og slukker skole og sfo), og så tager vi hjem og hygger og min veninde kommer med sin datter lidt senere og så skal der spises hjemmelavede æbleskiver en masse :-p
  Jeg skal lige på arbejde en enkelt dag mellem jul og nytår, men det går nok ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - orv, det lyder også hyggeligt. Jeg er egentlig ok med at skulle arbejde tirsdag. Så får jeg lige tid til at afslutte et par sager i fred og ro.

   Slet
 2. Ha ha, nå ja tirsdag skal jeg da også arbejde ;-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...