søndag den 12. oktober 2014

Kosttilskud - tager du dem?

Jeg har før skrevet om mine erfaringer med Futura Kosttilskud, som jeg jo var så heldig at få tilsendt i et helt år (#spons). Som nu er gået og derfor er det tid til en status! 

Jeg er faktisk blevet meget begejstret for deres produkter. Især fiskeolien er god. Den helt almindelige version giver mig nemlig ikke de opstød, som jeg har ellers har oplevet fra andre mærker. Jeg kan desuden mærke god effekt af fiskeolien (jeg kan i hvert fald mærke forskel, hvis jeg i en periode ikke får taget dem). Bla. får jeg ikke ondt i mine knæ, når jeg løber. Jeg er helt sikker på, at fiskeolien ikke ryger ud af vitamin sortimentet hjemme hos mig.

En anden ting, der er kommet for at blive er flasken med Echinacea. Navnet er ret umuligt at udtale, så måske den bare skulle skifte navn til 'vidundermiddel'. Ikke fordi den smager særlig godt (men man skal ikke tage så meget, og kun én gang om dagen, så det går), men fordi den hjælper! Vi tager den når der er noget sygdom under opsejlning. Det er ikke sikkert, at vi slipper helt for at være syge, men den hjælper på at tage toppen. Og nogle gange har jeg også oplevet, at den helt har fået sygdommen til at gå væk/gå i sig selv.

Ellers satser jeg på at klare vinteren med disse råd: masser af vitaminer gennem maden, nok søvn og ikke for meget stress. Det lyder da som en meget god plan, ik?!!


Jeg har fået Futura kosttilskud tilsendt herfra. Meningerne om dem er helt min egen.     

3 kommentarer:

 1. @Rikke - jeg er egentlig også lidt skeptisk overfor vitaminer og arbejder på at få det meste gennem kosten. Dog spiser vi ikke nok fisk, så derfor fiskeolie...
  Og den der Echinacea er altså virkelig god til at tage toppen/forhindre forkølelse.

  SvarSlet
 2. @Maria - Kære du, jeg kan se, at jeg virkelig (som i slet ikke) er på niveau med dig! Wauw siger jeg bare. Hvem der kunne lave sine egne tilskud...
  Det sagt, så har jeg flere gange overvejet at droppe al vitamin/kosttilskud, men er virkelig i tvivl om jeg vil være dækket ind 100% via kosten.
  Jeg tror ikke, jeg er mere syg end gennemsnittet (hvis man kigger på mit fravær på job, så er jeg stort set aldrig syg, men jeg går også på arbejde, selv om jeg er lidt snottet). Kh. Birgitte

  SvarSlet
 3. Altså, jeg tror, at man skal spise virkelig med omtanke, hvis man skal være dækket ind 100% over kosten. Og det ville kræve, at jeg holdt op med at gå på arbejde og i stedet bruge flere timer hver dag i køkkenet. Om end jeg gerne ville, så er det nok lidt urealistisk. Så jeg tror, at vi er nødt til at lave nogle krumspring, for at være velnærede (på den fede måde... ;-) )

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...