mandag den 20. oktober 2014

Av min knold!

Jeg er de senere år begyndt at lide af hovedpine. Før i tiden tog jeg stort set aldrig smertestillende. Nu spiser jeg piller ca. 1-2 gange om måneden. Jeg er ikke den store tilhænger af smertestillende, så tager dem kun, når det er virkelig nødvendigt. 

Jeg føler, at jeg ofte har hovedpine. Jeg tænker, at jeg snart skal begynde at skrive det ned i en kalender, for at holde øje med, om 'teorien' holder. Jeg tror, jeg får hovedpine, når jeg har højt stress niveau/mange aftaler. Men andre ting spiller nok også ind - min ændring af styrke i brillerne (den er på nedadgående og ikke helt stabil), spændinger pga. dårlige arbejdsstillinger (helt min egen skyld) og manglende væskeindtag i løbet af dagen.

Hen over foråret og sommeren var jeg rigtig god til at huske, at drikke meget vand. Det hjalp dog ikke mærkbart på frekvensen af hovedpinen, synes jeg. Nu er jeg blevet dårlig til at huske mit vand. Og jeg er gået lidt død i det (igen) - ligesom de gode vaner med sund mad og motion også ligger stille pt. 

Jeg overvejer noget massage for at løse op for spændinger. Jeg har før med succes gået hos en Body-SDS behandler og tænker, at det måske er løsningen. Dog synes jeg, at jeg mangler tid (og økonomi) til at gøre det. Gad godt finde en løsning tættere på hjem. Jeg har før også haft gode erfaringer med zone-terapi, så det er også en mulighed. 

Jeg hader, at have hovedpine, så noget skal der ske. I min familie lider flere af migræne og det ønsker jeg for alt i verden ikke, at det skal udvikle sig til. Ville være dejligt, hvis man kunne finde en mirakel-kur!


Efterår er her.

4 kommentarer:

 1. Puha det lyder ikke rart. Håber du finder en 'kur'... Der virker.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - Tak - det håber jeg også. Vil dog også lige holde øje med, hvor meget det egentlig er. Kh. B

   Slet
 2. Det lyder bestemt ikke rart. Min mand lider også frygtelig meget af migræne - ofte opstår det i sammenhæng med støv (træstøv især), så det må være noget der er udviklet hen af vejen. Håber du finder en løsning på dit. KH D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - migræne vil jeg så meget gerne undgå. Har en mor der også lider af det og det er næsten invaliderende. Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...