mandag den 27. oktober 2014

20% indtil fredag på Spiceit.dk

Jeg sender god karma ud i blog-land og hjælper derfor en dejlig nystartet netbutik med en anbefaling.

Lige nu (og resten af oktober, dvs. til og med fredag) kan du få 20% på varerne i netbutikken Spice It. Se koden her. Der er desuden gode tilbud på bla. guld-støv og fri fragt for køb over 250 kr.

I øvrigt har jeg selv afprøvet butikken. Der var virkelig mange fristelser, men jeg fik begrænset mig til et par produkter. Leveringen var super hurtig og kværnen med vaniljesukker er allerede en favorit hjemme i vores kaffe.
Og så kan jeg også afsløre, at der i denne uge kommer et gæste-blogger indlæg fra én af skaberne af Spice It. Hun fortæller bla. historien om, hvordan idéen til butikken opstod.


God mandag derude :-)


9 kommentarer:

 1. Hej Birgitte
  Tusind tak for ordene. Den gode karma her i blogland varmer virkelig. KH Dorte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Dorte - velbekomme :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Hov er lidt ked af at sige det, men jeg havde gjort klar til bestilling, og da jeg nåede til betaling, kunne jeg se, at der hvor man taster sine kortoplysninger ind er siden ikke https! Dvs. forbindelsen er ikke sikker. Ærgerligt :-( Det tør jeg ikke så! Du bestemmer selv om du vil offentliggøre denne besked. Bare en oplysning til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anonym - jeg har bedt Dorte svare på din kommentar. Jeg er sikker på at hun kan forklare al det tekniske bedre end jeg :)

   Slet
  2. Hejsa
   Det er en https forbindelse vi har til vores betalingsgateway - jeg har lige selv været inde og teste om der skulle være fejl i øjeblikket, men det oplever jeg ikke. Hvorfor du så ikke har fået den op kan jeg da helt bestemt undre mig over. Vil du ikke skrive til mig på dorte@spiceit.dk hvis du fortsat oplever problemer? I så fald skal det fejlmeldes hos vores shopudbyder - betalingen skal selvfølgelig være sikker. Mvh Dorte

   Slet
  3. Jo jeg kan godt skrive til dig. Men jeg vil også lige nævne det her, nu opslaget er offentliggjort. Jeg har nu fundet ud af, at det er, når man går via enten denne blogs eller jeres egen blogs link, at problemet er der. Men hvis man søger på jeres butik på nettet, og går den direkte vej ind på jeres butik, så er problemet der ikke.

   Slet
  4. Hej igen - vi har testet det på 3 forskellige browsere (explorer, chrome og safari) og alt med https virker som det skal - det er først når du trykker "gå til betaling" at det bliver https - kan det være misforståelsen? Dejligt at du ihvertfald fandt ud af at bestille varer. De er på vej. Rigtig god dag

   Slet
  5. Nej, det er desværre ikke misforståelsen :-) Men nu har du fået screendumps af problematikken, så må vi se :-) God weekend.

   Slet

Giv mig dine tanker...