torsdag den 20. januar 2011

Rodehoved?

Ja, jeg indrømmer - jeg er lidt af et rodehoved. Til tider. Og hvis du kommer på besøg, så er der ryddet op! Eller... tingene er i hvert fald lagt væk og alle ved jo, at man ikke skal åbne skabe og skuffer hos mig, for det er dér, jeg gemmer rodet!

Nå, men hvor om alting er (hvad sker der for den underlige vending?), så har jeg en rodeskuffe til papirer/post/bonner/ting jeg ikke ved, hvor jeg skal putte hen/ting jeg ikke gider lægger på plads og alle de andre småting...

Engang imellem så skal skuffen ryddes op (mest når jeg ikke kan klemme et eneste stykke papir mere ned i den). Det var så i går aftes. Efter ungerne var lagt og jeg var død-træt. I forvejen er jeg ikke særlig logisk tænkende (læs: ordentlig) omkring tingene, så derfor endte gulvet i min entre også med at se således ud:

dsc00361

Jeg kan afsløre, at det hele var væk, da jeg gik i seng! (Altså - det meste endte i skuffen igen, fordi jeg ikke lige kunne overskue at finde arkiv mapperne frem, men fik da fyldt en skraldepose og fundet det jeg ledte efter).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...